Exkluzív szauna 2012.10.26. 07:49

A szép lehet egészséges is. Belsőépítészeti megoldások himalája sóból.

466_himalaja_soszoba_1351230403.jpg_874x426

 

Építesse szakemberrel himalája sószobáját, sókabinját, sóbarlangját!


A sótéglákat, mint a neve is jelzi, felhasználhatjuk különféle építészeti célokra, pl.: falrészlet, térelválasztó, sószoba, sóhálószoba/gyerekszoba, wellness részleg, sószauna vagy akár egy egész sóbarlang illetve sókamra építésére.

Ezzel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító légteret is varázsolhatunk otthonunkba, fitnesz és wellness centrumokba, fürdőkbe, hotelokba, vendéghelységekbe, óvodákba, iskolákba stb. A sótégla egy kb. 25x12.5x2.5 cm vagy 20x10x2.5 cm vagy 20x10x5 cm méretű téglaformára faragott himalája sókristály. A himalája sótéglakézzel bányászott termék, így mértani szempontból a méretek eltérőek lehetnek.

A sótéglák színe barack színtől sötét narancsig változik, lehetnek teljesen egyszínűek vagy szépen erezettek is, attól függően, hogy a sóbánya mely rétegéből származnak.A himalája só terápia egy méregtelenítő gyógymód. A szervezet tisztulását fokozza, mivel a himalája só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő.

Himalája só felhasználásával épült sószoba természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére. A himalája sószobákban, barlangokban különleges, bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, levegője az egészségre előnyös negatív töltéssel bír. Mindemellett szervezetünk számára fontos kémiai elemeket - jódot, káliumot, magnéziumot, szelént - és más hasznos anyagokat tartalmaz.


Himalája só terápia hatásai:

 - Használatával nemcsak a légúti megbetegedéseken tudunk segíteni, hanem pl. allergiás megbetegedéseken, szénanátha, immunrendszer gyengeségén

- Javítja az alvás minőségét

- Asztmásoknál csökken a krízisek száma

 - Fokozza a teherbírást

Himalája sóterápia kinek javasolt?

    Egészségeseknek is - fokozza a teherbírást tüdőtisztító hatása révén
    Dohányosoknak
    Légúti gyulladásos betegség esetén
    Krupp, szénanátha, légcsőhurut, arcüreggyulladás, orrmellék-
    gyulladás, fülgyulladás, hangszálgyulladás esetén
    Allergiásoknak
    Asztmásoknak
    Sportolóknak
    Ekcéma, psoriasis esetén

Himalája só terápia egy méregtelenítő gyógymód. A szervezet tisztulását fokozza, mivel a himalája só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett himalája sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. Himalája só felhasználásával épült sószoba természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére. A himalája só szobákban, só barlangokban különleges, bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, levegője az egészségre előnyös negatív töltéssel bír. Mindemellett szervezetünk számára fontos kémiai elemeket - jódot, káliumot, magnéziumot, szelént - és más hasznos anyagokat tartalmaz. A himalája só kabinok gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás. Ezek a természetes állapotukban lévő ásványi anyagok adják meg a himalája só terápianemességét és hatékonyságát. 1 óra a himalája sószobában annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton!

A himalája kristálysó egyedülálló tulajdonságai
 - 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz
 - Teljesen tiszta, szennyeződésmentes
 - Keletkezésének körülményei és összetétele miatt egyedülálló színválasztékú és szépségű

A himalája sószoba csíramentes, vírusmentes, valamint baktérium mentes. A himalája sószobák illetve sókabinok bárhol felállíthatóak, ahol elegendő hely van.

Tudjon meg többet a himalája só terápiáról, ide kattintva bővebben megismerheti a himalája só terápia jótékony hatásait

                               

 

                                       Valósítsa meg álmai himalája sószobáját!

Címkék:egészség allergia szaunák asztma szauna kültéri természetes gyógymód enteriőr belsőépítészet szaunázás immunerősítés himalájai só himalája só sótégla finn szauna egészség megőrzése egyedi szauna kombinált szauna szaunatípusai gőzszauna belsőépítészeti megoldások Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exkluzivszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr424870859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása